Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Nieuwe site Adelbrecht-Windekind

  • Beheerder

    Jenaplanschool Adelbrecht - Windekind en de Carolusschool in Groesbeek bouwen samen een bijzonder gebouw aan de Cranenburgsestraat.

    Een unieke samenwerking tussen twee geheel verschillende onderwijsconcepten, samengebracht in één gebouw en gebruikmakend van elkaars faciliteiten. Een geïntegreerde sportzaal completeert het complex.

    Gelegen aan de oude “Via Romana”, de Romeinse weg van Xanten (Dld) naar Nijmegen, zou het denkbaar kunnen zijn dat hier ooit een Romeinse villa gestaan heeft.

    Dit thema is de inspiratiebron geweest voor het ontwerp. De vorm doet in de verte denken aan reconstructies van de antieke villa's en legerkampen die lang geleden door deze hele streek te vinden waren.

    Wilt u de site bewonderen?

    http://www.adelbrecht-carolus.nl

  • Paul Ravestein

    Zo zo, dat wordt een mooie school.

    Ik ga een keer kijken als het af is, want

    het is in de buurt..

    Hoe lang duurt het bouwproject nog?

    Paul Ravestein

    Nijmegen

  • Adelbrecht-Windekind

    Beste Paul,

    Dat zou leuk zijn als je een keer langs komt. Het is nu een grote zandvlakte, maar er zit al aardig wat schot in.

    Het volgende schooljaar hopen we er in te kunnen. Als het goed is wordt in oktober ergens.

    Op maandag 24 september is de eerste mijlpaal, want dan wordt symbolisch de eerste steen gelegd. Meer informatie zie je tegen die tijd op de website, maar natuurlijk kun je ook de Gelderlander in de gaten houden, want dat is natuurlijk groot nieuws.

    Groetjes,

    Marc