Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Voetballers Jenaplan Wittevrouwen nationaal kampioen

  • Artikel krant

    Voetballers Jenaplan Wittevrouwen nationaal kampioen

    UTRECHT/ZEIST - Feest op de Utrechtse Jenaplanschool in Wittevrouwen, nu het jongensteam winnaar is geworden in de landelijke schoolvoetbalkampioenschappen.

    De finale werd woensdagmiddag gespeeld op het KNVB Sportcentrum in Zeist.

    Vorige week won het team de districtskampioenschappen en plaatste zich daarmee voor de landelijke kampioenschappen. In Zeist kwam het elftal uit tegen de kampioenen van de vijf andere districten en wist het zonder tegendoelpunten door de wedstrijden te komen. De finale tegen basisschool De Bron uit Hendrik Ido Ambacht werd met 2-0 gewonnen.

    ,,Geen tegendoelpunten, dat zegt wel wat. We hadden een sterke verdediging, waren een echt collectief,?? zegt coach en schooldirecteur Jaap Nelissen. ,,Dat is misschien een modewoord, maar bij de tegenstander zaten vaak jongens die maar bleven pingelen en dan in hun eentje stuk liepen.??

    De school ging met een schaal van de KNVB terug naar de klas. Die werd aan de kinderen uitgereikt door televisieacteur acteur Bas Muijs (bekend van onder meer Goede Tijden Slechte Tijden en Voetbalvrouwen). Als de vakantie na deze week is afgelopen krijgt de trofee een plek in de vitrine op school.

    Op 29 juni wordt het winnende team ten overstaan van de hele school gehuldigd tijdens het jaarlijkse pleinfeest.

  • Beheerder

    Beste voetallers van Jenaplan Basisschool Wittevrouwen,

    Van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap van Nederland!

    Een prachtige prestatie! De finale tegen basisschool De Bron uit Hendrik Ido Ambacht werd met 2-0 gewonnen. Super!

    Groetjes,

    Beheerder

    Jenaplan Startpagina